Roemeen zwaargewond gevonden; oorzaak onbekend

zondag 13 maart 2016

Ossendrecht - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 44-jarige man uit Roemeniƫ in de Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan met een hoofdwond op straat aangetroffen. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zaterdagochtend blijkt dat de man met zwaar hoofdletsel in coma ligt in het Universiteits Ziekenhuis in Antwerpen. Omdat niet duidelijk is hoe deze aan zijn zware verwoning is gekomen neemt een arts van het ziekenhuis contact op met de politie in Bergen op Zoom. Dan blijkt dat de man zonder tussenkomst van de politie naar het ziekenhuis is gebracht. Kort daarop wordt duidelijk dat een Roemeense man als vermist is opgegeven met dezelfde personalia als het slachtoffer. Deze is enkele dagen geleden samen met nog andere Roemenen naar Nederland gekomen om hier via een uitzendbureau te gaan werken.

De mannen uit het gezelschap hebben het slachtoffer als vermist opgegeven nadat hij niet aan het ontbijt in het hotel is verschenen. Het is nog volstrekt onduidelijk hoe de man zo zwaar gewond is geraakt. Daarom is de recherche op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 maart jl. in de omgeving van de Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan in Ossendrecht. Zij kunnen zich melden via 0900 8844. Misschien brengen tips helderheid in deze zaak.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Putte | 112 alarmeringen Putte | Goedkoop Tanken in Putte | Supermarkten in Putte | Weerbericht Putte