Digitaal buurtonderzoek naar schietincident

zaterdag 20 februari 2016

Ossendrecht - Dinsdag 16 februari tussen 1.00 uur en 1.30 uur was er een schietincident aan de Burgemeester van Gilshof 35. Daarbij is een man uit Ossendrecht om het leven gekomen. De politie onderzoekt de zaak en houdt onder andere een digitaal buurtonderzoek.

Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie wellicht bij tot het oplossen van de zaak. Daarom wil de politie u via deze weg enkele vragen stellen. Wij hopen hierbij op uw medewerking. Omdat er aanwijzingen zijn dat in de omgeving van Ossendrecht en daarbuiten aan de zaak gerelateerde feiten hebben plaatsgevonden richt het onderzoek zich ook daar op.

Heeft u:

-rond het tijdstip van dit incident iets gehoord of gezien dat mogelijk met het incident te maken heeft?

 -rond het tijdstip van dit incident onbekende voertuigen gezien (auto's/ bromfietsen) in de straat of omgeving?

-van andere mensen iets gehoord over dit incident, waarvan u denkt dat het ter zake doende is?

-andere informatie die mogelijk in relatie staat met dit incident?

-informatie over personen die zich wel eens in de nabije omgeving ophouden, al dan niet in portieken, maar niet passen in het bij u bekende straatbeeld? 

 

 

Indien u meent iets gemerkt te hebben waarvan u vermoedt dat dit mogelijk in verband staat met dit incident, wilt u dan zo vriendelijk zijn contact op te nemen met de politie. Dat kan bij voorkeur per e-mail via TGO-Team1@mw-brabant.politie.nl . Telefonisch reageren kan ook via 0900-8844. Gelieve hierbij het zaaknummer BVH 2016042365 te noemen. Er zal zorgvuldig worden omgegaan met uw persoonsgegevens en met wat u hebt verklaard. Wij stellen het op prijs als u dit bericht via sociale media verspreidt.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Putte | 112 alarmeringen Putte | Goedkoop Tanken in Putte | Supermarkten in Putte | Weerbericht Putte