Achtervolging eindigt in sloot

maandag 2 januari 2017

Ossendrecht - Diverse politie-eenheden zijn maandagochtend 2 januari 2017 betrokken geweest bij een achtervolging die uiteindelijk op de A4 ter hoogte van Ossendrecht is geëindigd. Daarbij raakten drie politieauto’s beschadigd. De politie-eenheden wilden de man, een 46-jarige inwoner van ’s-Heer Arendskerke, na meldingen over asociaal rijgedrag tot stoppen dwingen, maar de man negeerde elk stopsignaal. Hij eindigde uiteindelijk met zijn auto in de sloot.

Bij de politie waren diverse meldingen binnengekomen van asociaal rijgedrag door de verdachte. Hij reed via de A59 ter hoogte van Willemstad naar de A4 richting het zuiden. Onderweg werd hij opgemerkt door medewerkers van de politieheli, die de man volgden. Ook politie-eenheden in auto’s zetten de achtervolging in op de man. Uiteindelijk kon hij op de A4 ter hoogte van Ossendrecht tot stoppen worden gedwongen. Daarbij raakten drie politieauto’s beschadigd en kwam de verdachte zelf met zijn auto in een sloot terecht. Hij is aangehouden en vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis gebracht voor controle. Zodra het kan, wordt hij verhoord over zijn opvallende rijgedrag en dito vluchtpoging. 

Vanwege de achtervolging, de aanrijdingen en het bijbehorende onderzoek is de A4 vanaf knooppunt Markiezaat richting de Belgische grens vanaf 11.35 uur gesloten geweest voor al het verkeer. Kort voor 13.00 uur is de weg weer vrijgegeven. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Putte | 112 alarmeringen Putte | Goedkoop Tanken in Putte | Supermarkten in Putte | Weerbericht Putte