Man betrapt op rijden onder invloed

zaterdag 4 februari 2017

Hoogerheide - Afgelopen nacht is een 26-jarige man uit Hoogerheide in de Pasteurstraat aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol en drugs.

Vanwege het opvallende rijgedrag van de verdachte, krijgen surveillanten omstreeks 01.15 uur speciale belangstelling voor de bestuurder. Als de man met zijn voertuig in de Pasteurstraat stopt en uit zijn auto stapt, wordt hij aangesproken door de agenten. Het valt hen direct op dat om hem heen een alcohollucht hangt. Om die reden moet hij een blaastest doen. Intussen wordt op de bijrijderstoel een pot met enkele gripzakjes hennep en hasj gevonden, samen met een cannabisvermaler, enkele rookpijpen en vloei.

Kennelijk wordt het de verdachte te heet onder de voeten, want hij zet het ineens op een lopen. In eerste instantie lijkt het erop dat hij de agenten van zich af weet te schudden. Maar kort daarop komt hij uit zichzelf toch weer teruglopen naar zijn auto. De man is vervolgens voor verhoor en nader onderzoek aangehouden. Op het bureau in Bergen op Zoom is bloed van de verdachte afgenomen om vast te stellen in hoeverre hij onder invloed is van drugs en alcohol. De uitkomst hiervan is nog niet bekend.  In afwachting daarvan mocht de man een paar uur later weer naar huis.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Putte | 112 alarmeringen Putte | Goedkoop Tanken in Putte | Supermarkten in Putte | Weerbericht Putte