Man met stofkap op valt vrouw lastig

zondag 23 oktober 2016

Ossendrecht - Op woensdagavond 19 oktober jl. om ongeveer 20.10 uur liep een vrouw uit Ossendrecht door haar woonplaats. Ze liep door de Molenstraat toen er ineens een jongen naast haar kwam lopen.

De jongen had een stofkap op zijn gezicht, waardoor zijn mond en neus bedekt waren. De vrouw vond dit raar en vroeg ook of hij de stofkap af wilde doen. De jongen gaf aan dit niet te doen. Hij liep verder met de vrouw mee de Bevrijdingsstraat en de Molendreef in. Daar ging de jongeman weg. Net voor hij wegliep zag hij kans om de vrouw bij haar borsten en billen te pakken.

De politie wil graag weten wie deze jongeman is. Mogelijk hebben getuigen hem nog zien lopen op die woensdagavond, of op een ander tijdstip. Het signalement van de jongen luidt: een blanke jongeman van ongeveer 18 jaar oud. Hij praatte Nederlands. De jongen had mogelijk bruine ogen en droeg een capuchon over zijn hoofd. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte jas. Mensen die de jongeman menen te (her)kennen worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. U kunt zich ook melden via What’s App. Het nummer is: 06-1220 7006. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Putte | 112 alarmeringen Putte | Goedkoop Tanken in Putte | Supermarkten in Putte | Weerbericht Putte